500 000,- fra Gjensidigestiftelsen til Blåbærhaugen Sykkelpark.

Gjensidige høy oppløsning 1.jpg

President i Harstad Cykleklubb, Bjørn-Tore Woll hadde fått nyss om en førjulsgave til klubben under fredagens spinningtime på Stamina. Og like før timen skulle starte kom Lillian Mathisen Sund og Camilla Rørvoll fra Gjensidigestiftelsen med en diger sjekk pålydende 500 000,- til klubbens utvikling av Blåbærhaugen Sykkelpark.

Stemningen i salen blant de over 30 spinning- og sykkelentusiastene var elektrisk etter at de to tillitsvalgte fra Gjensidigestiftelsen hadde overrekt sjekken.

Dette er den største tildelingen til et enkelt prosjekt i Nord-Norge fra Gjensidigestiftelsen, og Gjensidigestiftelsen legger ikke skjul på sin entusiasme for ideen om en åpen sykkelpark for hele Harstad, og som er gratis for alle.

Klubben har søkt om midler til flere elementer i barneparken og i terrengsykkelanlegget. Takket være et svært generøst bidrag fra Gjensidigestiftelsen kan dette bli en realitet for byens- og regionens befolkning allerede til sommeren, sier prosjektleder Stian Evensen

Tilstede var også Harstad Tidende. Du kan lese mer om dett her: https://www.ht.no/sport/2018/12/14/Tidenes-tildeling-i-Harstad-18074203.ece

Gjensidige sjekk2.jpg
Gjensidige høy oppløsning 2.jpg
Stian Evensen