Hipp Hurra inn som sponsor og samarbeidspartner

bck-black.jpg

Hipp Hurra har siden 2013 vært sponsor og samarbeidspartner av Harstad Cykleklubb med ansvar for design, visuell identitet og web. Hipp Hurra ønsker å videreutvikle sitt samarbeid med Harstad Cykleklubb for å kunne profilere seg ytterligere som en viktig bidragsyter til Nord-Norsk sykkelsport.

Hipp Hurra er et design- og kommunikasjonsbyrå med hovedvekt på strategisk rådgivning, branding, markedskommunikasjon og grafisk design.

Harstad Cykleklubb har inngått en sponsor- og samarbeidsavtale med Hipp Hurra, som skal bistå med konseptutvikling, logo- og identitetsdesign, markedsstrategi, trykk, digitalt markedsmateriell og markedsføring av Blåbærhaugen Sykkelpark. Hipp hurra sponser store deler av dette arbeidet

Prosjektleder Stian Kristoffer Evensen er meget fornøyd med å ha Hipp Hurra med seg på laget, og er svært begeistret for det arbeidet som allerede er gjort.

Les mer om Hipphurra og se mer av deres arbeid her

Michel Diniz de Carvalho